Bijbelboekjes voor Oost-Europa Steun dit project! ›

Bijbelboekjes voor Oost-Europa

Gunt u een kind in Oost-Europa een tastbare herinnering aan de Vakantiebijbelweek?

Samen spelen, zingen, bidden en leren uit de Bijbel tijdens de Vakantiebijbelweek. Voor meer dan dertigduizend kinderen in Oost-Europa elk jaar opnieuw een groot feest. Hoe geweldig is het als deze kinderen ook dit jaar opnieuw samen mogen genieten en op een speelse manier in aanraking komen met de verhalen uit de Bijbel?! Helpt u dit jaar weer mee?


Jaarlijks worden door Stichting Koen vakantiebijbelweken georganiseerd in Oost-Europa voor Hongaars sprekende kinderen. Zij wonen in Roemenië, Slowakije, Oekraïne, Servië en Hongarije en komen vaak uit arme, niet-christelijke gezinnen. Voor het derde jaar op rij willen wij deze kinderen zo graag iets van Gods Woord meegeven. Dit willen we doen door meeneemboekjes te drukken en uit te delen onder de kinderen, zodat ze allemaal een eigen boekje hebben waarin de bijbelverhalen staan die in die week aan bod komen.

Het boekje
Dit jaar staan hier verhalen in waarin dieren centraal staan. In het boekje staan verder opdrachten, liedjes, spelletjes en bijbelse uitwerkingen, zodat de kinderen actief aan de slag gaan met de bijbelverhalen. Dit boekje mogen de kinderen mee naar huis nemen, zodat de boodschap van Gods liefde verder in hun leven kan doorwerken en ook hun ouders mee kunnen lezen.


Zoltán Varga, coördinator van de Vakantiebijbelweken in Oost-Europa:

Door de boekjes worden de kinderen gemotiveerd om elke dag deel te nemen aan de activiteiten en begrijpen ze de bijbelse boodschap beter. Helpt u ons deze boekjes ook dit jaar aan de kinderen uit te delen?


Benieuwd naar een indruk van de vakantiebijbelweken? Klik op deze link voor een filmpje en beleef het zelf. Het is werkelijk een feest! 

Helpt u mee?
Wij willen alle dertigduizend deelnemende kinderen graag blij maken met een eigen boekje. Met uw bijdrage geeft u een kind een tastbare herinnering aan de Vakantiebijbelweek! U kunt online uw gift overmaken of doneren door een bedrag over te maken op NL16 INGB 0000 0488 14 t.n.v. Stichting Ark Mission met vermelding van 'Bijbelboekjes Oost-Europa.' 

Hartelijk dank namens de kinderen!
 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren