Biker Bijbels voor Oekraïne

Biker Bijbels voor Oekraïne

20.000 bijbels voor motorliefhebbers in de Oekraïne.

Update 23 oktober 2014

In één van de steden in Oekraïne is onlangs een voorraad van 9.000 bijbels afgeleverd. De laatste maanden is de situatie in het land drastisch veranderd. Er zijn vluchtelingenkampen gekomen waar dekens, kleding en voedsel worden uitgereikt. De Bijbels die aanvankelijk bestemd waren voor motorfans en gevangenen, worden nu ook uitgedeeld aan de vluchtelingen en aan de vele militairen die zich in het gebied bevinden.
De overige 11.000 Bijbels zijn op verschillende andere plaatsen in het land afgeleverd waarna ook die verspreid kunnen gaan worden.


Update juli 2014

Ook Ark Mission is geschokt door de vliegramp met de MH17 in Oekraïne. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de nabestaanden; wij bidden hen Gods troost toe. Uit datzelfde land ontvingen we een dankwoord van Viktor, de leider van de christelijke motorclub Disciples:
 

Dear brothers and sisters, Ark Mission and all who support Biker Bible. We thank you all for your gifts in this project. Lord heard our prayers and opened yours generous hearts. We'll receive Biker Bibles and can touch many hearts in russian speaker countries.
Thank you and God bless you!
Viktor President Disciples MM
 

Project

´Ik ben een liefhebber van motoren en van Jezus´. Dat zegt Viktor Kravchenko uit Simferopol in Oekraïne. Met vrienden heeft hij de christelijke motorclub Disciples opgericht. De club heeft een groot draagvlak en is breed geaccepteerd onder motorrijders. ’We willen goede ambassadeurs van Christus zijn en zijn boodschap in woord en daad uitdragen, speciaal voor bikers, onze motorvrienden’.

Jaarlijks worden in Oekraïne grote evenementen voor bikers georganiseerd. Het Solnyshko festival trekt 3.000 bezoekers en de grootste motorshow zelfs 20.000 motorfans. De christelijke motorclub Disciples is daar aanwezig en als bikers onder elkaar zijn de contacten snel gelegd. Over ronkende motoren, maar ook over Jezus die verzoening biedt en vrede met God de Vader. De openheid voor het evangelie is opvallend. Veel bikers krijgen een Biker Bijbel, een Nieuwe Testament aangevuld met verhalen van motorrijders en ex-criminelen die God hebben leren kennen. Dat slaat aan.

Biker BibleViktor en zijn team hebben 20.000 Biker Bijbels gevraagd.  Een mooi verspreidingsplan voor een land dat juist nu in zoveel onzekerheid en onrust verkeert. Want alleen het evangelie van Jezus Christus kan voor de echte oplossing zorgen, in klein en in groter verband. Wij vragen u ook te bidden voor het land en de verspreidingsacties.
 

 


Wilt u kennis maken met Viktor en zijn vrienden? Bekijk dan het filmpje!
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren