Boek Street God Steun dit project! ›

Boek Street God

Het boek Street God van Dimas Salaberrios wordt door Ark Mission beschikbaar gesteld aan gedetineerden.
In 2015 bracht uitgeverij Ark Media het boek Street God uit. Het boek beschrijft het meeslepende, waargebeurde verhaal van de Amerikaanse Dimas Salaberrios: een drugsbaas die uit zijn werkgebied moest vluchten om er later met een moedige missie terug te keren. Het boek laat zien dat er zelfs in de duistere wereld van drugs, criminaliteit en discriminatie hoop is. Hoop op een beter leven. Een leven met God.
 
Dit verhaal willen wij graag delen met mensen in een schijnbaar uitzichtloze situatie: gevangenen. Daarom hebben wij, in samenwerking met Justitiepastoraat, Dimas Salaberrios uitgenodigd om in januari 2017 naar Nederland te komen om te spreken in gevangenissen. Zijn boek wordt in een speciale pocketeditie in een oplage van 4.000 exemplaren door Ark Mission beschikbaar gesteld aan gedetineerden.
 

Uw gift wordt gebruikt voor de tour en de verspreiding van de 4.000 exemplaren onder gedetineerden. In januari/begin februari 2017 is er een tour geweest langs verschillende gevangenissen wat een groot succes was!  Lees hier het nieuwsbericht.

In de loop van dit jaar komt er een nieuwe tour langs gevangenissen die momenteel nog op de wachtlijst staan. Uw donaties hiervoor zijn zeer welkom! Ook deze gevangenen willen we laten weten dat er een beter leven is; een leven met God.

Over het boek:
Je zult niet gauw een sterker voorbeeld vinden van hoe de genade van God een mensenleven kan veranderen.
Tim Keller, Redeemer Presbyterian Church 

Over de auteur:
Dimas Salaberrios is voorganger van Infinity Bible Church in de South Bronx, New York. Hij is nu evangelist, kerkplanter en spreker. Salaberrios is voorzitter van Concerts of Prayer Greater New York en heeft een theologische graad gehaald aan Alliance Theological Seminary. Hij is getrouwd en heeft drie dochters.

Benieuwd naar het boek Street God? U kunt het boek kopen bij de christelijke boekhandel of via de website van Ark Media (reguliere editie € 18,50). Via de boekhandel en via arkmedia.nl is vanaf februari 2017 ook de pocketeditie te koop voor € 8,95.

 

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren