Boeken voor kinderen in Wit-Rusland

Boeken voor kinderen in Wit-Rusland

Wit-Rusland lijdt nog steeds onder de gevolgen van de Tsjernobyl-ramp. Als teken van hoop gaan we de 3.000 kinderen bijbelse leesboeken schenken over het leven van Jezus en Paulus.

De bijbelse leesboeken ‘Paulus, een knecht van God’, ‘Naar Jezus’ en ‘Prins Daniël’ voor Wit-Rusland zijn herdrukt. Opnieuw heeft Ark Mission dit mogelijk kunnen maken; dankzij uw steun!

De directeur van het Bijbelgenootschap in Belarus, Igor Mikhailov, zoekt gezinnen op om deze bijbelleesboekjes aan hen uit te delen. Igor schrijft: “De boekjes zijn bijzonder geschikt voor kinderen van zondagsscholen, scholen en gezinnen.” We zijn dankbaar dat we dit opnieuw hebben kunnen doen!


Veel ziekten, armoede, alcoholverslaving, gebroken gezinnen en opmerkelijk veel dove kinderen. Dat is de situatie in de hoofdstad Minsk en in andere delen van het land. De godsdienstvrijheid wordt steeds meer beperkt. Ondanks dat zijn er kansen om op (doven)scholen, in internaten en kerken de bijbelse leesboeken te verspreiden.
Met steun van Ark Mission zijn er eerder ruim 20.000 bijbelse leesboeken verspreid, maar alle voorraad is nu op. Er is dringend behoefte aan een herdruk. Ark Mission stelt zich opnieuw financieel garant voor een herdruk van ‘Naar Jezus’ en ‘Paulus’. De teksten zijn geschreven door Piet Compaan, voormalig docent aan de dovenschool in Groningen, waarna ze in het Russisch zijn vertaald.
Er is minimaal € 8.000 nodig. Uw gift maakt kinderen in Wit Rusland blij en zorgt ervoor dat we snel kunnen drukken. 
 

Christelijke boeken zijn hard nodig!

Jongetjes met Elisa boekIna, vertaalster van de leesboeken en docent aan een dovenschool in Wit-Rusland, zegt: ‘De boeken over de personen uit de Bijbel vind ik prachtig. De tekeningen zijn ontzettend handig. Kinderen kunnen ze inkleuren en vinden dat erg leuk. Christelijke boeken zijn hard nodig! De situatie hier is zwaar, niemand droomt over de toekomst. Wij zijn gelovig en sterk in Jezus. Wij zien alle moeilijkheden anders.
De Heer helpt ons, Hij zorgt voor Zijn kinderen.’
Hartelijk dank voor uw bijdrage voor dit project!
 


 

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren