Boekje 'Ik heb verdriet' Steun dit project! ›

Boekje 'Ik heb verdriet'

Maakt u diep verdriet mee? ‘Ik heb verdriet’ biedt u troost en steun vanuit de Bijbel, met tal van bemoedigende woorden en bijzondere beelden.

Een boekje voor tijden van verdriet

Als je verdriet hebt, zoek je een arm om je heen. Letterlijk of figuurlijk. Daarom ontwikkelde Ark Mission het boekje 'Ik heb verdriet'. Om steun en troost te bieden in deze moeilijke periode van je leven. Dit boekje gaat in op verschillende aspecten van verdriet, geeft bemoedigende woorden uit de Bijbel en toont afbeeldingen van sculpturen. 

De auteurs hebben oog voor verdriet door verschillende oorzaken. Daarbij gaan zij ervan uit dat je verdriet beleeft op jouw manier en in jouw tempo. Zij hebben ook aandacht voor de vele en verwarrende gevoelens die je kunt hebben in deze tijd. En voor de gevolgen van je verdriet voor het contact met de mensen om je heen.

"Heel herkenbaar, maar ook heel bemoedigend. Ik heb het afgelopen jaar ervaren dat Hij mij vasthoudt. En ook: ik mag verdriet hebben."

"Het boekje 'Ik heb verdriet' is een geweldig goed boekje. We gebruiken het op de rouwverwerkingskring. Onze complimenten! 
reacties van een lezers
 

Hier kunt u het boekje online lezen.


U kunt het boekje bestellen via het Ark Mission bestelformulier.

'Ik heb verdriet' is ook beschikbaar in braille en op daisy cd-rom via de CBB.

Vindt u het belangrijk dat wij een boekje als "Ik heb verdriet" uitgeven? Help ons dan met uw gift! Doneer vandaag nog. Ark Mission kan dan doorgaan met pastorale uitgaven zoals deze. 

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren