Boekje 'Vrijheid' Steun dit project! ›

Boekje 'Vrijheid'

Missionair boekje

De Bijbel, God, het christelijk geloof: het spreekt mensen aan maar mensen kunnen er ook vragen bij hebben.

Wie is God eigenlijk? Wat betekent het om in Hem te geloven? Wat heb ik eraan om de Bijbel te lezen?
 

Zeven antwoorden op de vraag: Waarom geloof jij eigenlijk?

De auteurs van dit boekje geven antwoord op slechts één vraag die aan hen werd gesteld: Waarom geloof jij eigenlijk? 
Het bijzondere is dat in de zeven antwoorden de kern weerklinkt van het christelijk geloof, zonder dat er een vooropgesteld werkplan was. Zo is er geen beschouwing ontstaan maar krijg je een inkijkje in het geloof van de auteurs. Twee kunstenaars verbeelden de antwoorden via artistieke impressies. Auteurs en kunstenaars werkten vanuit hun passie voor de Bijbel, hun passie voor God.

Er blijkt een rode draad te lopen door de antwoorden. Telkens klinkt het: geloven geeft vrijheid

Het boekje Vrijheid is bedoeld om vanuit een bestaand contact aan iemand te geven die meer wil weten over de Bijbel, God, het christelijk geloof. Daarmee is het bijzonder geschikt voor missionaire commissies en werkgroepen om te gebruiken bij hun activiteiten.
Daarnaast is het boekje een bijzondere bevestiging voor iedereen die in God gelooft.

Hier kunt u het hele boekje online lezen.
Eén van de auteurs, Leonie de Beer, was te gast in Café Tinto.

Bestellen
Iedereen kan een gratis exemplaar aanvragen via het bestelformulier.
Extra boekjes kunt u bestellen per vijf of tien exemplaren, tegen de kostprijs van €1,50 per stuk. Portokosten worden doorberekend.

Wilt u ons werk steunen? zodat ook in de toekomst wij door kunnen gaan met het uitgeven van dit soort boekjes? Help ons dan met uw gift en doneer!

Zeven auteurs geven in dit mooi uitgegeven evangelisatieboekje een persoonlijk antwoord op de vraag: Waarom geloof jij eigenlijk? Daardoor heeft het iets van een collage. Al met al ontstaat er een beeld van de kern van het christelijke geloof, die gelegen is in vrijheid. Mooi zijn ook de verbeeldingen van twee kunstenaars. Ik vind het een uitnodigend boekje en wil het wel geven aan mensen die belangstelling hebben voor het christelijk geloof.
Ds. Jan van der Wolf, predikant Koningskerk, Voorburg

Wat een leuk en nuttig boekje. Het getuigenis van Leonie de Beer spreekt ons zeer aan, mooi en nuchter. Zo was onze ervaring in Hong Kong ook: studenten die nog maar net christen waren die vertelden ons ook dat je met andere ogen naar de wereld gaat kijken. Zo verfrissend en ongelooflijk belangrijk om die boodschap te horen. Een mooi en kostbaar boekje met illustraties die je nog eens apart aan het denken en mediteren zetten.
Ds. Bas Plaisier, eerder scriba Protestantse Kerk Nederland
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren