Gezondheidsbijbels

Gezondheidsbijbels

De Guide de la Vie en de Life Guide maken deel uit van Health for Life. Zij bevatten elk het Nieuwe Testament, Psalmen en Spreuken, aangevuld met informatie over preventie van levensbedreigende ziekten, zoals HIV/Aids, malaria en tbc. Ook wordt een gezonder leven aangemoedigd door het bespreken van onderwerpen zoals hygiëne, gezond voedsel en bijbelse leefregels.

Health for Life


Health for Life is een samenwerkingsverband tussen drie Nederlandse organisaties: Ark Mission in Amsterdam, International Bible Society Nederland in Almere en Mercy Ships Holland in Rotterdam. De initiatiefnemers hebben Bijbels ontwikkeld waarin het geestelijke en het natuurlijk herstel van de mens centraal staat. De boeken zijn bestemd voor ontwikkelingslanden waar de bevolking een hoog HIV/Aids risico loopt.

´Life Guide´ is de Engelstalige editie. ´Guide de la Vie´ is de Franstalige editie. Klik hier voor meer informatie over de gezondheidsbijbels.

Ark Mission stelt de 'Life Guide' en 'Guide de la Vie' tegen betaling ook beschikbaar voor derden, zowel particulieren als organisaties. Daarbij geldt uiteraard: voor zover de voorraad strekt. Klik hier voor het bestelformulier.


Comité van Aanbeveling

Mw. drs. K.G. Ferrier, voormalig CDA Tweede Kamerlid en woordvoerder ontwikkelingssamenwerking
Dr. A. Bodar, priester
Dhr. J.B. Companjen, voormalig directeur Open Doors International
Ds. A. van der Veer, voormalig voorzitter EO
Drs. G.L. Born, voormalig voorzitter NCRV
Dr. Pieter J. Lalleman, theoloog en Hoofd Onderwijs Spurgeon's Collega Londen
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren