Holy heroes? Steun dit project! ›

Holy heroes?

Echte mensen, echte gevoelens, echte gebeurtenissen.
Dit jaar beleven we alweer voor de achtste keer 'The Passion', het evenement waarin we worden meegenomen naar de laatste uren van het leven van Jezus. Hoewel het verhaal over Jezus’ lijden en sterven eeuwenoud is, is het zeker niet gedateerd. De vragen waarmee de mensen die om Jezus heen staan worstelen, komen overeen met de vragen die wij ons vandaag de dag stellen. Waarom moeten onschuldige mensen lijden? Waarom moet een moeder haar kind zien sterven? Waarom verraadde ik mijn beste vriend, terwijl ik echt van hem houd? Waarom …?
 
Holy Heroes?
Ark Mission heeft, speciaal gerelateerd aan 'The Passion 2018', het boekje Holy heroes? ontwikkeld. In dit boekje word je meegenomen in het verhaal van de drie hoofdpersonen van 'The Passion' en kom je meer te weten over de gebeurtenissen rondom Pasen. In het boekje wordt heel duidelijk uitgelegd dat Jezus, Maria en Petrus echte mensen zijn met echte gevoelens en echte levens. In sommige opzichten lijken ze op superhelden – houd je maar eens staande als moeder van Jezus – maar tegelijk komen ze heel dicht bij ons. Door hun menselijkheid is er veel wat ons met hen verbindt en veel wat we van hen kunnen leren.
 

Heeft jouw kerk een programma rond 'The Passion 2018'? Ark Mission maakt Holy heroes? gratis (tegen betaling van de verzendkosten) voor kerken beschikbaar. Het boekje is bestelbaar vanaf 25 exemplaren. Klik hier om het boekje te bestellen voor jouw kerk! 


Alvast een voorproefje bekijken? Klik hier om de eerste pagina’s te lezen!
 
Bible-fit
Holy heroes? maakt gebruik van de app Bible-Fit. Bible-Fit kun je gebruiken om door de Bijbel heen te browsen, maar je kunt ook een gevoel of gebeurtenis kiezen en bijpassende bijbelverzen en verhalen uit de Bijbel lezen. Deze app is gratis te downloaden in de Play Store en de App Store.
 
Helpt u mee?

Wij willen, in samenwerking met de Bijbelvereniging, exemplaren beschikbaar stellen om uit te delen via lokale kerken die iets organiseren rond 'The Passion 2018'. Zo willen we geïnteresseerden in de huid laten kruipen van de drie hoofdpersonen van 'The Passion' en hen helpen om meer te weten te komen over de gebeurtenissen rond Pasen. Helpt u mee om geïnteresseerden zo op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het geloof? U kunt online uw gift overmaken of doneren door een bedrag over te maken op NL16 INGB 0000 0488 14 t.n.v. Stichting Ark Mission onder vermelding van 'Holy heroes?'.

Holy heroes? wordt mede mogelijk gemaakt door de  

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren