Kinderbijbels.nl Steun dit project! ›

Kinderbijbels.nl

Dé site voor wie een kinderbijbel zoekt. Met meer dan 120 objectieve beschrijvingen.

De website www.kinderbijbels.nl is onmisbaar voor (groot)ouders en opvoeders. Een kinderbijbel is van groot belang bij geloofsopvoeding van kinderen, klein en groot. Het aanbod aan kinderbijbels is in Nederland echter groot. Een keuze maken voor de geschikte kinderbijbel, die aansluit bij de wensen van de opvoeder en de geloofsovertuiging is niet gemakkelijk. Om mensen te helpen een kinderbijbel te kiezen uit het grote aanbod is de website www.kinderbijbels.nl opgezet.

De site biedt objectieve besprekingen van ruim 120 kinderbijbels, van bijbels voor kleine kinderen tot jongerenbijbels. De informatieve site bevat ook informatie over bijzondere kinderbijbeledities, zoals voor doven, blinden en slechtzienden en mensen met een verstandelijke beperking.

Steun dit project
Steun
met uw bijdrage dit project, zodat de website kan blijven bestaan. Zo kunnen wij deze blijven vullen met (beschrijvingen van) de nieuwste kinderbijbels!
Alvast hartelijk bedankt.

 

Naamsbekendheid www.kinderbijbels.nl helpen vergroten?

Wilt u het goede nieuws over www.kinderbijbels.nl doorvertellen? Vraag dan via ons bestelformulier boekenleggers aan en verspreid deze onder uw kennissen, gemeenteleden en andere bekenden! Bedankt voor uw hulp!

Kinderbijbels.nl bij Café Tinto van Family7
Op 6 november 2016 was de hoofdredactrice van www.kinderbijbels.nl, Tineke Lous, op bezoek bij Café Tinto van Family7. Bekijk hier de uitzending.
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren