Surfbijbel

Surfbijbel

Zomer 2015 is de Nederlandse Surfbijbel verschenen; het Nieuwe Testament aangevuld met getuigenissen van bekende (inter)nationale surfers.

De Nederlandse Surfbijbel: missionair uniek!


10 jaar geleden is Christian Surfers Holland (CSH) opgericht, een club van christelijke surfers die het geloof met elkaar maar ook met anderen wil delen. Hun missie is om een christelijke aanwezige en getuige te zijn in de Nederlandse surfscene.
Er zijn 8.000 tot 10.000 actieve golfsurfers in Nederland (overige 'surf minded' doelgroepen zijn kitesurfers, windsurfers, skateboarders, snowboarders etc.). Aan de hele kust wordt gesurft van Zeeland tot de Waddeneilanden.

Ark Mission heeft geholpen om 1.500 Surfbijbels - het Nieuwe Testament aangevuld met getuigenissen van bekende en onbekende (inter)nationale surfers - te financieren voor missionair werk op het strand en bij speciale surfevenementen waar ook veel niet-christelijke surfers op af komen. 
Surfers staan vaak open voor spiritualiteit maar Jezus is soms nog een brug te ver. Met de Surfbijbel willen wij de drempel verlagen om niet christelijke surfers kennis te laten maken met het Woord van God. Ons gebed is dat veel surfers op die manier de weg naar Hem vinden. 

Gratis Surfbijbel?

Deze unieke Surfbijbel is niet in de boekhandel te koop, maar u kunt desgewenst een gratis Surfbijbel ontvangen door minimaal een bedrag van € 60 over te maken voor dit project.  
Aangezien we bij een overmaking niet altijd de volledige gegevens van de afzender krijgen, vragen we u:
- de gift over te maken
- ons via info@arkmission.nl  te melden: de datum van de overmaking, het bedrag, het rekeningnummer en uw naam en adresgegevens met vermelding dat u een surfbijbel wilt ontvangen. 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren