Vakantiebijbelgids Steun dit project! ›

Vakantiebijbelgids

Hij is er! De geheel vernieuwde Vakantiebijbelgids. Met als thema ‘Op adem komen’ leer je weer te verlangen naar, te vertrouwen op en te genieten van Gods woord. Met drie weken aan overdenkingen, vakantietips en meer! Neem het mee op vakantie óf lees het thuis in je luie stoel!

Vakantiebijbelgids


Vakantie! Maar wanneer we op vakantie gaan is het moeilijk om dingen los te laten. Nog even snel een wasje draaien, koffer inpakken en ‘ohh, had ik nu wel of niet de danslessen van m’n dochter afgezegd?’ en zo stapelt de vakantiestress zich op. Bijna vergeten we de essentie van vakantie. In het dagelijks leven zijn we namelijk altijd bezig voor alles en iedereen. Nog even snel een mailtje, appje of facebookberichtje beantwoorden en daarna hopelijk tijd om even op adem te komen. Waarom is het zo moeilijk om een paar weken ‘offline te leven’, te vertrouwen op God of kortweg te genieten.
 
De vernieuwde máár traditionele Vakantiebijbelgids, met het boek Psalmen als leidraad, biedt drie weken aan overdenkingen, vakantietips en meer! Het boek Psalmen in de bijbel leert ons op adem te komen, te verlangen naar God, te vertrouwen op God maar bovenal te genieten van de mooie dingen die Hij ons gegeven heeft. De Vakantiebijbelgids kun je zowel op vakantie als thuis in je luie stoel lezen!

De vakantiebijbelgids is v.a. 1 mei 2017 beschikbaar via de christelijke boekhandel.

Om deze uitgave te kunnen (blijven) realiseren is uw steun nodig. Maak hier uw gift over. 

Verspreiden via kerken e.a.
Voor kerkelijke gemeenten, organisatie of recreatiebedrijven is de Vakantiebijbelgids een leuk cadeautje voor de gemeenteleden (bij de start van het zomerseizoen), personeel of vakantiegasten. Ook bij zomerse activiteiten en op braderieën kan het  een passend weggevertje zijn.
Kerken die de Vakantiebijbelgids ook aanbieden via hun website of kerkblad bieden we een voorbeeldbericht aan (met een link naar de digitale versie erbij). De basistekst kunt u zelf aanpassen.

Bestellen
Ark Mission biedt iedere besteller 20 exemplaren gratis aan. Daarboven bieden we de Vakantiebijbelgids aan per 20 stuks voor € 4,-. Porto berekenen we in alle gevallen door. Bestellen kan het snelst via het bestelformulier. Wie een enkel exemplaar wenst kan dit afhalen bij de christelijke boekhandel.


 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren