Vakantiebijbelgids Steun dit project! ›

Vakantiebijbelgids

Hij is er: de Vakantiebijbelgids van 2018! Dit jaar is het thema 'Met volle teugen!'. Drie weken lang het goede leven met God ontdekken: Hij leidt je naar grazige weiden, Hij geeft je levend water, Hij nodigt je uit om bij Hem te komen als je moe bent. Neem de Vakantiebijbelgids mee naar je vakantiebestemming óf lees hem thuis in je luie stoel!

Vakantiebijbelgids


We leven vaak volgens een vast stramien: slapen, eten, werken of studeren, ontspannen en weer slapen. Al die dingen spelen zich grotendeels af binnen vier muren. We brengen de meeste uren door in huis, op kantoor, in scholen en winkels.
In de zomervakantie is dat een ander verhaal. Dan zetten we de deur open en genieten we van de lange dagen. Het vaste ritme mag even aan de kant – we gaan eropuit! De computer en de televisie laten we vaker links liggen en we hebben meer oog voor de natuur om ons heen.

Zouden we dat niet veel vaker moeten doen? De Bijbel laat ons immers zien dat God zich laat ontmoeten in Zijn schepping en dat Hij de mens heeft ingebed in Zijn groene, levendige kunstwerk. In de nieuwe Vakantiebijbelgids, met als thema 'Met volle teugen!' word je meegenomen naar buiten, langs drie verschillende plekken in de natuur, om daar met volle teugen te genieten van Gods aanwezigheid:

•    Aan de waterkant komen we tot rust en vinden we verfrissing;
•    In het gras worden we gevoed en dromen we weg;
•    Tussen de bomen groeien we in geloof en vinden we onze wortels.

Deze Vakantiebijbelgids zit weer vol overdenkingen, vakantietips en meer! Lees de Vakantiebijbelgids op vakantie of thuis in je luie stoel! 

De Vakantiebijbelgids is v.a. 1 mei 2018 beschikbaar via de christelijke boekhandel.

Om deze uitgave te kunnen (blijven) realiseren is uw steun nodig. Maak hier uw gift over. 

Verspreiden via kerken e.a.
Voor kerkelijke gemeenten, organisatie of recreatiebedrijven is de Vakantiebijbelgids een leuk cadeautje voor de gemeenteleden (bij de start van het zomerseizoen), personeel of vakantiegasten. Ook bij zomerse activiteiten en op braderieën kan het  een passend weggevertje zijn.
Kerken die de Vakantiebijbelgids ook aanbieden via hun website of kerkblad bieden we een voorbeeldbericht aan. De basistekst kunt u zelf aanpassen. Via deze link kunt u de complete Vakantiebijbelgids ook online lezen. 


Bestellen
De Ark Mission Vakantiebijbelgids is inmiddels uitverkocht en niet meer bestelbaar via de website van Ark Mission. U kunt de gids nog wel online bekijken via deze link. Als u een enkel papieren exemplaar wenst kunt u die bij uw lokale boekhandel krijgen. Maar ook hier geldt OP=OP!


 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren