Vakantiekampen Wit-Rusland

Vakantiekampen Wit-Rusland

Jaarlijks organiseert dominee Nikolai vakantiekampen voor 200 kinderen in en rond Berezino in Wit-Rusland.
Jaarlijks organiseert pastor Nikolai vakantiekampen voor 200 kinderen in en rond Berezino in Wit-Rusland. Samen met zijn kleine gemeente spaart hij om het geld voor de kampen bij elkaar te krijgen. Het programma bestaat uit sport en spel en creatieve opdrachten. Elke dag begint met een bijbelvertelling. Nikolai herinnert zich de tijd dat zijn vader gevangen werd genomen omdat hij kerkdiensten bezocht. En de gemeente kwam in het geheim samen op een plek diep in het bos. Gelukkig is er nu meer vrijheid en die mogelijkheden wil Nikolai gebruiken. De kinderen hebben genoten van de vakantiekampen afgelopen jaar, zoals te zien is op de foto's. God heeft de weken gezegend, liet pastor Nikolai ons weten.

Dankzij uw gift hebben weer veel kinderen in Wit-Rusland over God gehoord en een mooi vakantiekamp beleefd. Lees hier het nieuwsbericht. Hartelijk dank daarvoor!
 

Afgelopen zomer (augustus 2017) was collega Jolanda - projectmanager bij Ark Mission - samen met haar vriendin en fotografe Gudy op bezoek in Wit-Rusland om o.a. pastor Nicolai te ontmoeten en te horen hoe zijn vakantiekampen zijn verlopen. Zie hier een fotoverslag van haar ontmoeting met pastor Nicolai.

Deze video geeft een mooie indruk van de vakantiekampen van pastor Nicolai afgelopen zomer:


Dankzij uw gift!

Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren