Voorstelling 'Niemand is zoals jij' Steun dit project! ›

Voorstelling 'Niemand is zoals jij'

Het thema in ‘Niemand is zoals jij’ is eigenwaarde en zelfbeeld. De wereld leert: je bent pas belangrijk als je slim, knap of getalenteerd bent. God leert: je bent bijzonder om wie je bent, zonder voorwaarden!
Naar het bekende boek van Max Lucado.

Het verhaal van het boek in het kort:
De Nerflanders deden elke dag hetzelfde: ze gaven elkaar stickers. De Nerflanders die er mooi uitzagen, met glad hout en glanzende verf, kregen altijd gouden sterren. Ook zij die iets heel goed konden, kregen sterren. Maar de Nerflanders die weinig bijzonders konden, of van wie het hout beschadigd was, kregen grijze stippen. 

Niemand is zoals jij is een hartverwarmend verhaal met een belangrijke boodschap voor kinderen én volwassenen: het maakt niet uit wat andere mensen van je denken. Het gaat erom dat God van je houdt zoals je bent!

Jolanda Kromhout en Eveline en Giovanni Masetti laten het verhaal, gebaseerd op deze bestseller van Max Lucado, op hun eigen wijze tot leven komen. Het boek is vertaald naar een interactieve familievoorstelling. In dit verhaal laat Eli, de houtsnijder, zien dat we allemaal onze talenten hebben en dat we ook allemaal dingen hebben waar we minder goed in zijn. Maar wij zijn goed zoals we zijn.

Deze prachtige familievoorstelling - bekijk hier de trailer - wordt vanaf 15 december 2016 gespeeld en is vooral geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ook volwassenen zullen haar zeer waarderen. Deze voorstelling kan geboekt worden, bijvoorbeeld op scholen, in kerken, in boekhandels, op campings of (culturele) festivals, en staat los van Ark Mission. Voor informatie en speeldata: zie de website of Facebook.

Wij als Ark Mission vinden dit een geweldig initiatief! Vanuit missionair oogpunt willen wij deze voorstellingen ondersteunen op plaatsen zoals asielzoekerscentra, buurtcentra, kerken die niet de financiële middelen hebben. Wij willen helpen het verhaal te vertellen. Helpt u ook mee om zo veel mogelijk kinderen en ouders met het verhaal van de Bijbel te bereiken? Steun ons met een gift!


 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren