Zomerkamp Wit-Rusland Steun dit project! ›

Zomerkamp Wit-Rusland

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland.
Zo maakten we vakantiekampen mogelijk voor 200 kinderen en lieten we 3.000 bijbelse leesboeken verspreiden. Op die manier mogen we helpen met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.

Dit project is een nieuw op te zetten zomerkamp door Father Alexander. Hij is een jonge priester van een orthodoxe kerk in het Wit-Russische dorp Verbovichi, dichtbij het zwaarvervuilde Tsjernobyl. Alexander woont en werkt met zijn vrouw en twee kinderen al jaren in het dorp, waar de meeste mensen van minder dan honderd dollar per maand moeten rondkomen. Het grote verlangen van Father Alexander is om een zomerkamp voor de kinderen uit de buurt te organiseren zodat zij het verhaal van Jezus kunnen leren kennen. Wij zijn onder de indruk van zijn visie en toewijding.

Helpt u mee om de droom van Father Alexander waar te maken? Dat kan heel concreet: Met een gift van 30 euro helpt u een kind aan sport- en bijbels materiaal. Een gift van 60 euro zorgt dat een kind de hele week kan eten en drinken. En met een gift van 100 euro of meer investeert u in kampmaterialen voor ook toekomstige kampen. Uiteraard is elke gift, hoe groot of klein ook, van harte welkom! Inmiddels heeft het zomerkamp plaatsgevonden en is het een groot succes geweest. Echter, volgend jaar wil Father Alexander weer zomervakantiekampen organiseren en ook hier is geld voor nodig. Uw donatie is dus nog steeds zeer welkom!

U kunt online doneren of u kunt een gift overmaken op NL16 INGB 0000 0488 14 t.n.v. St. Ark Mission, zomerkamp Wit-Rusland.

Collega Jolanda (projectmanager bij Ark Mission) was afgelopen zomer samen met vriendin Gudy in Wit-Rusland/ Belarus o.a. op bezoek bij het vakantiekamp van Father Alexander: lees hier het foto/reisverslag.


Bekijk hier de vlog van Jolanda in Belarus, Wit-Rusland tijdens de eerste dagen van haar reis: 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren