Zomerkampen Wit-Rusland Steun dit project! ›

Zomerkampen Wit-Rusland

Ark Mission is al jaren betrokken bij evangelisatiewerk in Wit-Rusland. Dit jaar breidt onze steun aan Wit-Rusland zich uit.
Zo steunen we dit jaar kinderkampen in Cerykau, Verbovichy en Berezino en maken we een dagboek voor jongeren. Op die manier helpen we met het vertellen van het verhaal van geloof, hoop en liefde aan jonge mensen in een vaak vergeten gebied.

Een van die jonge mensen is bijvoorbeeld Uliana. Zij is 7 jaar oud en woont in Verbovichy in Wit-Rusland. Ze is een meisje zoals er zo veel zijn in dat grote land: haar ouders hebben het niet breed en komen af en toe in de kerk. Over het verhaal  van de Bijbel hoort Uliana maar weinig. En als er niet iets bijzonders gebeurt zal dat niet veranderen. Uliana en andere kinderen uit de omgeving die nooit naar de kerk gaan, zijn precies degenen die Father Alexander op het oog heeft. Alexander wil deze kinderen graag het evangelie vertellen voordat zij in de puberteit komen en in beslag genomen worden door andere zaken. Daarom organiseert hij, net als vorig jaar, vakantiekampen voor kinderen uit zijn dorp.

Vorig jaar hebben wij samen met u het kamp van Father Alexander mogelijk gemaakt. Dit jaar willen we graag meerdere kampen organiseren. De kinderkampen bieden een bijzondere ervaring voor deze kinderen. Er is sport en spel en veel gezelligheid. Omdat de kinderen thuis niet over Jezus horen is het Vakantiebijbelkamp een unieke gelegenheid om dat te doen. Ark Mission maakt dit kamp graag mogelijk. We zaaien het evangelie in deze kinderharten in het vertrouwen dat we vrucht zullen zien in de toekomst. Dit kunnen we alleen realiseren met uw steun. Per kind is er € 60 nodig om een kampweek te verzorgen. Mogen we opnieuw een beroep op u doen? Alleen met uw gift van € 30, 60 of 90 of ieder ander bedrag is het mogelijk dat Uliana en vele andere kinderen mee kunnen doen aan een heerlijk kinderkamp.

U kunt online doneren of u kunt een gift overmaken op NL16 INGB 0000 0488 14 t.n.v. St. Ark Mission, zomerkampen Wit-Rusland.

Collega Jolanda (projectmanager bij Ark Mission) was afgelopen zomer samen met vriendin Gudy in Wit-Rusland/ Belarus o.a. op bezoek bij het vakantiekamp van Father Alexander: lees hier het foto/reisverslag.


Bekijk hier de vlog van Jolanda in Belarus, Wit-Rusland tijdens de eerste dagen van haar reis: 
Om u beter van dienst te zijn, maakt Ark Mission gebruik van cookies. » accepteren