Menu
Handen eenzame visual.jpg

Vertel uw verhaal dat niet verloren mag gaan

Hebt u een levensverhaal dat niet verloren mag gaan? Of kent u iemand waarvan u weet dat dat heel waardevol kan zijn? Vertel het ons, dan vertellen wij het door.

Ark Mission wil, ouderen hun verhaal laten vertellen. Zij hebben een schat aan levenswijsheid én geloofswijsheid die doorgegeven mag – of zelfs moet – worden! Die ervaringen willen we vastleggen in tekst en beeld, zodat er een serie inspirerende levensverhalen ontstaat waarmee een kerk of gespreksgroep aan de slag kan gaan.

Een levensverhalenbundel

Wij ontwikkelen een videoportrettenserie waarin ouderen vertellen over hun leven, hun geloof, hun relaties en andere onderwerpen. In elke aflevering komt een onderwerp aan bod. Bij de serie komt een boekje waarin deze en meer levensverhalen zijn opgeschreven en waar gespreksvragen aan zijn toegevoegd. Zo kunnen mensen in een kerk of groep met elkaar in gesprek en leren van de wijsheid van ouderen. De video’s worden ook via internet beschikbaar gesteld.

Wilt u uw verhaal vertellen?

Misschien bent u zelf zo’n oudere met een levensverhaal dat niet verloren mag gaan. Wij komen graag met u in contact! Bel ons 035 6474500 of stuur een e-mail naar info@arkmission.nl of vul hier het formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wij doen nog meer tegen eenzaamheid

Het vriendschapsprogramma Voor de geraniums voor kerken om oudere en jongere generaties aan elkaar te verbinden. Meer informatie kunt u hier vinden. Klik hier voor het complete overzicht aan activiteiten en materialen.