Menu

Vrijwilligers gezocht

Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende vrijwilligers:

Webmaster voor www.kinderbijbels.nl

Kinderbijbels.nl is de zoeksite die je helpt om een kinderbijbel te vinden die bij jou past. Het geeft een actueel overzicht van alle beschikbare kinderbijbels van verschillende uitgeverijen samen met een objectieve bespreking door een onafhankelijke redactie. Wij zijn per direct op zoek naar een webmaster voor de volgende taak:

  •  Het actueel houden van de site door het redigeren en plaatsen van diverse berichten.

Heeft u goed gevoel voor taal en beeld en bent u bekend met het bijhouden van een site, schroom dan niet te reageren. Mail uw motivatie met korte CV naar info@arkmission.nl.

Coördinator van de kerstkaartenactie voor de volgende werkzaamheden: 

  • Het coördineren van alle hand- en spandiensten rondom de kerstkaartenactie zoals afstemming met partnerorganisaties.
  • Het organiseren van de sorteerdag van de binnengekomen kerstkaarten in november.
  • De werkzaamheden concentreren zich in de periode september t/m november en nemen ca. 4 uur per week in beslag.

Bent u een organisatietalent die het leuk vindt om alles in goede banen te leiden en heeft u passie voor mensen in nood? Laat het ons weten en mail uw motivatie met korte CV naar info@arkmission.nl.

Enthousiaste mensen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die passie hebben voor de kwetsbaren in de samenleving. We zoeken mensen die Ark Mission willen vertegenwoordigen in hun kerk door bijvoorbeeld:

  • Een collecte te organiseren voor het gevangenenwerk, het kinderwerk onder de allerarmsten of voor het werk van Ark Mission in het algemeen. 
  • Een campagne uit te rollen zoals het vriendschapsprogramma Voor de geraniums. Lees er hier meer over. 

Heeft u belangstelling? Stuur een mailtje naar info@arkmission.nl.

Ark Mission vertelt: een boodschap van hoop en liefde voor eenzamen, gevangenen, zieken, vluchtelingen en armen. Juist mensen in moeilijke situaties hebben dit Bijbelse verhaal van hoop nodig. Gods liefde voor mensen in moeilijke situaties motiveert ons. Die liefde kunnen wij met uw steun doorgeven. Dank u wel daarvoor.