Menu

Ambassadeur Helene Akkerman

Helene Akkerman.jpgHelene Akkerman is psychologe en auteur. Voor Ark Mission schreef zij onder andere het bemoedigingsboekje Ik voel me alleen. Daarnaast is zij voor Ark Mission ambassadeur voor de projecten rond het thema eenzaamheid. Als psychologe krijgt Helene dagelijks in de praktijk te maken met eenzaamheid. Ze zegt: ‘God heeft ons geschapen met een honger naar relaties, een relatie met Hem en met anderen. We kunnen niet gelukkig zijn zonder verbonden te zijn met anderen.’ Als schrijfster biedt ze troost en wil ze de lezer aanmoedigen te leven in verbondenheid met anderen.

Cursus Leven in verbondenheid
In samenwerking met Ark Mission ontwikkelde Helene Akkerman een cursus voor kerken over het opbouwen van goede, gezonde en duurzame relaties tussen mensen. De cursus helpt mensen om met elkaar in verbinding te komen en om zo een betere kwaliteit van leven te creëren voor alle generaties. Het helpt mensen te leven zoals we bedoeld zijn: in vriendschappelijke en liefdevolle relaties met elkaar. Iedereen wordt gezien, iedereen telt mee.Dit met als doel om eenzaamheid in de samenleving terug te dringen en onderlinge verbondenheid te bevorderen.

Helene en Ark Mission werken samen om eenzaamheid onder de aandacht te brengen, en mensen te bemoedigen om in verbinding met elkaar te leven. Zo mogen steeds meer eenzamen ervaren dat zij gezien worden. Ark Mission is dankbaar voor de kennis, de talenten en het enthousiasme dat Helene wil inzetten voor deze doelgroep.