Menu

Gedichtenwedstrijd gevangenen

Gedichtenwedstrijd gevangenen

Het Exodusconcert is een jaarlijks terugkerend initiatief van Exodus Nederland, KRO-NCRV, Justitiepastoraat en Ark Mission. Het doel is om maatschappelijke bewustwording te creëren: ook ex-gedetineerden moeten de kans krijgen om opnieuw een leven op te bouwen. Ark Mission ondersteunt dit initiatief omdat ook wij geloven dat ieder mens een nieuwe kans verdient. Een selectie van de gedichten inclusief speciale vermelding van de winnaar wordt in de Bajesagenda opgenomen.

Een Bajesagenda zonder gedichten is niet compleet. Voor de agenda 2019 zijn er op dit moment al 32(!) gedichten binnengekomen die geschreven zijn door gedetineerden. Een deskundige jury buigt zich over de inzendingen en de beste drie worden uitgekozen. Lees hier het nieuwsbericht over het Exodusconcert en de winnende gedichten.

Steun de Bajesagenda!
Ark Mission ontwikkelt en financiert de Bajesagenda al meer dan 30 jaar. Door bezuinigingen op de geestelijke verzorging onder gevangen wordt het belang van de agenda steeds groter. Help ons om jaarlijks deze agenda te blijven uitgeven. Voor €30 kunt u 15 gedetineerde mannen en vrouwen een pastorale agenda schenken. Helpt u mee?