Menu

Blogs

  1. Brené Brown heeft er meerdere onderzoeken aan gewijd en boeken over geschreven: over de kracht van kwetsbaarheid, over moedig zijn ondanks je imperfecties, over verlangen naar verbinding, over schaamte en over leiderschap. Meer

  2. Het is opvallend hoe vaak ik de aanleiding voor mijn blogs tegen wil en dank vind in weer een negatieve, teleurstellende, schokkende, gewelddadige, of rampzalige gebeurtenis ergens in onze grote kleine wereld. Meer

  3. Hou je ook zo van de lente? Het frisse groen aan de bomen, de zonnige avonden, die eerste keer dat je zonder jas op een terrasje gaat zitten – van het voorjaar worden veel mensen vrolijk. Meer

  4. ‘Ik ben niet dapper, dapper net als David en wel bang, bang om door te gaan.’ Verbaasd kijk ik op naar mijn zingende blonde kleuter die vol enthousiasme stampend door de woonkamer marcheert. Meer

  5. Ook dit jaar mocht ik voor Ark Mission de Vakantiebijbelgids (voor volwassenen) schrijven. Het is heerlijk om te doen – niet in de laatste plaats omdat het me verplicht om midden in de winter na te denken over allerlei zomerse onderwerpen. Meer