Menu

Blogs

  1. Joris Linssen doet veel moois met zijn kerstbomen: op plekken door het hele land komen mensen bij elkaar om een vriend, familielid of geliefde in het licht te zetten bij Joris' Kerstboom. Meer

  2. Mama, broer 1 en zijn gezin, broer 2 en zijn gezin, dat ene vriendengroepje uit mijn studententijd, die andere vriendinnen van de middelbare school … Oh nee, ik heb geen kerstkaartjes meer. Ik fiets naar de drogist, waar ze leuke kaartjes hadden. Hadden, want ze zijn op. Ik wurm mezelf tussen de rijen voor de kassa door, weer naar buiten. Meer

  3. De wijze Prediker schreef duizenden jaren geleden al over de nadelen van het alleen-zijn. In Prediker 4:8-12 (NBV) staat: ‘Iemand is helemaal alleen. Hij heeft zelfs geen zoon of broer, maar toch zwoegt hij almaar door en wordt zijn dorst naar rijkdom nooit gelest. Voor wie beult hij zich zo af en ontzegt hij zich de genoegens van het leven? Ook dat is enkel leegte en een trieste zaak. Je kunt beter met zijn tweeën dan alleen zijn, want – dat is zeker – samen zwoegen loont. Meer

  4. Zondag 1 december werd de 33e editie van de ‘Bajesagenda’ gepresenteerd in Dordrecht. Dit gebeurde aan het einde van de wekelijkse kerkdienst voor gedetineerden. Directeur Mark de Boer overhandigde het eerste exemplaar aan Anne van Voorst van de Dienst Geestelijke Verzorging. Meer