Menu

Maak de kerstkaartenactie bekend

'Omdat ik aan je denk'

sleds-gab0370f54_1920

Help ons om alle gevangenen een kaartje te kunnen geven, een sprankje licht en hoop:

  1. Download hier de flyer.
  2. Deel de flyers uit in de kerk/gemeente, op school, op het werk, bij een jeugd-/tienergroep, etc. 
  3. Organiseer zelf een moment om kaarten te schrijven.
  4. Plaats een oproep op de website van uw kerkelijke gemeente, vereniging, etc. U kunt daarbij doorlinken naar de site van Ark Mission. Klik hier. Hier staat alle informatie over de Kerstkaartenactie te vinden is. Zie hieronder voor een basistekst die u over kunt nemen.
  5. Plaats een oproep in uw kerk- of gemeenteblad. Zie ook de basistekst hieronder die u over kunt nemen. U kunt ook de Kerstkaartenactie globaal noemen en voor meer informatie doorverwijzen naar www.arkmission.nl/kerstkaartenactie.
  6. Zet het bericht over de kerstkaartenactie op Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram etc.
  7. Attendeer lokale en/of regionale omroepen op de kaartenactie en de Bajesagenda. Of geef de gegevens van contactpersonen bij deze omroepen aan ons door, zodat wij hen kunnen benaderen. Dat kan per email naar info@arkmission.nl. Graag vertellen wij de luisteraars over de kaartenactie en hoe iedereen mee kan doen.
  8. Hebt u andere tips voor ons? Laat ze ons weten via info@arkmission.nl.

Voorbeeldtekst voor op de website of in een (kerk)blad:

Ark Mission organiseert kerstkaartenactie voor gevangenen

'Omdat ik aan je denk'
Na het succes van de voorgaande jaren organiseert Ark Mission dit najaar opnieuw een grote Kerstkaartenactie. Want wie stuurt er tegenwoordig met kerst nog een kaartje? Een appje, een digitaal (kerst)kaartje is veel makkelijk. Laat dat voor gevangenen nou net niet kunnen. Zij hebben geen mobiel of internet om een berichtje te ontvangen. Maar hoe fijn is een blijk van aandacht en merken dat iemand aan je denkt? Doe ook mee met deze schrijfactie! Check de site www.arkmission.nl/kerstkaartenactie voor meer informatie.

De opzet van de kerstkaartenactie is eenvoudig. Je hebt nodig: een kaart, een pen, een bemoedigende (Bijbel)tekst, een postzegel en een ritje naar de brievenbus. De kaart(en) kan verstuurd worden naar Ark Mission Kerstkaartenactie, Postbus 2554, 3800 GC  Amersfoort. Ark Mission zorgt voor de rest.

Dit artikeltje kunt u desgewenst aanvullen met eigen gegevens zoals:

-De kerk organiseert een schrijfavond op……

-In de kerkhal liggen campagnekaarten voor de actie. Neem gerust een kaart mee.

-In de dienst van ….. wordt een collecte gehouden voor de Bajesagenda van Ark Mission.

- etc.