Menu

Blogs

  1. Ik voel me een beetje een mopperige Jona onder de brandende zon deze dagen. Dan doel ik op de scène die zich afspeelt aan de oostkant van Nineve, waar Jona ontdekt dat God een wel erg genadige God is. Meer

  2. Na een vermoeiende dag steek ik de sleutel in mijn voordeurslot. Zodra ik binnen ben, miauwt de poes: ‘Snel! Kom mee naar de bank, zodat je me kunt aaien!’ Althans, dat is mijn interpretatie. Ik plof ik op mijn bank en neem de kopjes in ontvangst. Dan valt mijn oog op een donkere vlek in de grand foulard. Meer

  3. Afgelopen zondag sloten we de kerkdienst af met het lied ‘Laat het feest zijn in de huizen’. Een prachtig loflied, dat zingt over God loven in de bergen en in de dalen. Ik kon het niet helpen dat ik het hele lied dacht aan de bergen waar we over enkele weken heen hopen te gaan. Meer

  4. Deze blog is ontleend aan de Vakantiebijbelgids. De versie voor volwassenen is inmiddels uitverkocht, maar de Vakantiebijbelgids voor Kids is nog te bestellen (zolang de voorraad strekt). Ga naar www.arkmission.nl/bestel. Meer