Menu

Vertelt het verhaal dat eenzamen omarmt

Bekijk de projecten Doe mee

Vertelt het verhaal dat vluchtelingen aanvaardt

Bekijk de projecten Doe mee

Vertelt het verhaal dat gevangenen hoopt geeft

Bekijk de projecten Doe mee

Vertelt het verhaal dat zieken bemoedigt

Bekijk de projecten Doe mee

Vertelt het verhaal dat armen ondersteunt

Bekijk de projecten Doe mee

Vertel het verhaal

Aangemoedigd door de opdracht die Jezus ons gaf in Mattheus 25 vertelt Ark Mission vandaag de dag nog steeds het verhaal van de Bijbel.

Home

Kostbare schatten

Ark Mission wil de verhalen van oudere generaties helpen vertellen door middel van het prachtige levensverhalenboek Kostbare schatten. Want God heeft mensen aan elkaar gegeven om in verbondenheid met elkaar te leven. Jong en oud, iedereen is belangrijk, telt mee en is waardevol.

Eenzaamheid te lijf met Voor de geraniums

Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelt zich eenzaam. Uit cijfers blijkt dat meer dan de helft van de ouderen tussen de 75-84 jaar zich eenzaam voelt. Wij konden dat niet langer met lede ogen aanzien en besloten een vriendschapsprogramma te ontwikkelen voor kerken. Vraag vandaag nog het gratis pakket aan.

Vrijwilligers gezocht!

Wilt u handen en voeten geven aan het geloof en uw talenten inzetten om een steentje bij te dragen aan ons werk? Op dit moment hebben wij verschillende vacatures openstaan. Check hier de openstaande vacatures. Met uw inzet helpt u mee om aan kwetsbaren de boodschap van Gods liefde door te geven!

money-2696219_1280.jpg

Een nieuwe bank

Ark Mission heeft een nieuwe bank: Triodos Bank. Triodos is een bank die duurzaamheid en rentmeesterschap hoog in het vaandel heeft. Wij werken daarom graag met hen samen. Ons nieuwe bankrekeningnummer is NL91TRIO0379473070 t.n.v. Ark Mission, Hilversum. Als u via acceptgiro of via het donatieformulier geeft hoeft u niets te doen. Maakt u zelf over naar ons? Let dan op dat u het juiste rekeningnummer gebruikt. Pas eventueel uw adressenboek in Internetbankieren aan.